vineri, 30 august 2013

Kinder Chocolate campanie promotionala 2013

Toti copii care se cred super eroi sa intre in promotia Kinder Super eroi de ciocolata. Cumparati orice produs Kinder Chocolate participant la promotie, cautati codul unic si introduceti-l pe www.supereroideciocolata.ro.
Puteti castiga:
-kit-uri de super eroi
-propria placuta de usa
-carte de povesti cu tine
-o reclama tv cu tine super erou

Promotia se desfasoara in perioada 19 august - 31 octombrie 2013.
Pentru mai multe detalii dar si pentru a introduce codul Kinder Chocolate, intra pe www.supereroideciocolata.ro.

Concurs 2013 pe bergenbier.ro

Milioane de premii pentru prieteni de milioane
Cauta sub capacul sau sub cheita oricarui produs Bergenbier si poti castiga una din cele:
* 2.000.000 beri Bergenbier de 2.5 litri
* 9 autoturisme Renault Captur
Perioada promotiei: 01.09 – 01-11.2013
Mai multe detalii la 0317.30.50.07 sau pe www.bergenbier.ro

sâmbătă, 24 august 2013

Teo Trandafir se va intoarce in televiziune la Kanal D

La sfarsitul lunii iulie, Teo Trandafir a anuntat ca din toamna se va intoarce in televiziune, urmand sa realizeze o emisiune la Kanal D. Anuntul ei in niciun caz nu a potolit apele, asa cum spera, nascand chiar mai multe discutii.

Teo Trandafir revine: emisiune la Kanal D, din toamna

Asa ca omul de televiziune a simtit nevoia sa faca niste clarificari pe blog, legat de proiectul pe care il va demara la finele verii: "In ultimele cateva zile, unele dintre cele mai complicate si minunate din ultimii ani, sunt intrebata ce-o sa fac. Emisiune. Ce n-o sa fac. N-o sa ma bag in sufletul omului, daca el nu vrea, daca el nu ma lasa, nu-l voi rani, asa cum am fost (si voi fi), la randul meu", scrie Teo Trandafir pe blog.

Teo Trandafir, despre revenire: Daca as face o emisiune cum stiu eu, as face rating?

Legat de natura proiectului sau, Teo e destul de criptica: "Cei cu care vorbesc imi spun, bazandu-se pe credulitatea mea, ca s-au saturat de ce-au vazut la televizor pana acum. Dati-mi voie sa ma intreb cat e de adevarat. Atat. Ma intreb.

Teo Trandafir s-ar intoarce la TV, dar intreaba si publicul: Sa raman telespectator?

Am la mine, preventiv, umorul si empatia, in doua buzunare laterale ale costumului meu de zi de zi. Si sigur asta o sa ajute", completeaza vedeta, mama a unei fetite, fosta directoare a unei televiziuni, actrita intr-un serial, dar si politician.

Tot cu Teo, dar... altfel

In urma cu cateva zile, Teo scria, tot pe blog: "E complicat dupa o pauza de ani, sa te intorci in arena. Uitasem cum e sa fii basculat in zone oculte ale logicii elementare, uitasem cum e cu jumatatile de adevaruri, in ceea ce ma priveste. Vedeam la altii. Si parca tot nu-mi convenea, d-apoi acum.

O sa-mi amintesc repede, insa, sunt convinsa, cum se face treaba asta complexa numita televiziune. Desi nu cred ca mai sunt acelasi om. M-am tot analizat (era sa zic "cantarit", cat am fi ras!) de una singura si nu-mi rezulta la fel. Calatoria mea de atunci si pana acum a fost cumva necesara, cred, asa cum sunt necesare toate gresalele noastre, iertate gresitilor nostri. Tot ce facem devine baza a ceea ce devenim, sigur sa suna a platitudine, dar nu e".

Despre perioada de pauza, cand nu a mai fi putut fi vazuta la televizor decat in calitatea de parlamentar, vedeta declara: "Ma injura unii ca am facut politica, vreo patru luni. N-am apucat nici macar sa inteleg pe ce lume traiam, ma jur. Tot ce-am priceput era ca nu intelegeam bine, iar scaunele alea sunt facute, la mama lor, pentru oameni care chiar deslusesc fenomenul.

De cine-s ocupate e alta discutie, in care parca nu m-as baga tocmai eu. Inainte sa invat drumul prin cladire, m-am imbolnavit. De-acolo e alta cale. Alt destin, parca. Alta traire. Alta murire".

Referitor la revenire, Teo Trandafir a marturisit ca va fi una cu zmbet: "De-asta, zic eu, m-am intors altfel decat am plecat. Povestea mea se regaseste in fiecare casa. Cumva, la cineva, prieten sau ruda. Iar eu sa ma regasesc, cu ajutorul vostru, in fiecare casa in care se cam cere si-un zambet".

vineri, 23 august 2013

Tymbark Fizzy promotie 2013

Durata promotei este de 42 zile calendaristice; promotia se desfasoara în perioada 22.08.2013 (ora 10:00) – 03.10.2013
La prezenta Campanie publicitara participa urmatoarele produse comercializate de catre Organizator: Tymbark Fizzy (toate sortimentele), denumite in continuare “Produsul Participant”.
Participantul va accesa aplicatia „Fizzyoneaza si castiga!” in cadrul careia va completa un formular cu urmatoarele date:
- sortimentul si gramajul produsului Tymbark Fizzy achizitionat in baza bonului fiscal;
- numarul bonului fiscal;
- data si ora inscrise pe bonul fiscal.
Pe fiecare bon trebuie sa apara cel putin un produs Tymbark Fizzy.
Premiile Campaniei constau in:
- premiul zilnic – 1 (un) bax de Tymbark Fizzy 500 ml (orice sortiment) in valoare de 22,15 lei (inclusiv TVA). Pe parcursul Campaniei va fi atribuit un numar de 42 premii zilnice;
- premiul saptamanal – 500 lei. Pe parcursul Campaniei va fi atribuit un numar de 6 premii saptamanale.
Inscrie bonul si castiga

marți, 20 august 2013

biscuitiituc.ro Concurs TUC 2013

Potolește-ți setea de aventură cu pachetul special de explorare de la TUC: sortimentul tau de biscuiti preferat și… o bicicletă exact pe gustul tău!
Folosește codul unic de pe pachetul TUC și poți câștiga, săptămânal, oricare dintre cele două Pegasuri, un BMX, o bicicletă cu coșuleț, pentru doamne, și o bicicletă foldable.
În plus, mai poți câștiga, prin tragere la sorti, unul din cele 5 rucsacuri zilnice de la TUC!
perioada concursului 2 septembrie – 27 octombrie 2013
Puteti incrie codul pe www.biscuitiituc.ro sau prin sms 1817 (tarif normal)
Premii:
* 40 de biciclte
* 280 de rucsacuri
Castiga cu biscuitii TUC

Concurs 2013 Poiana Chokotoff

Cumpără orice cutie de praline Chokotoff 238 g cu ambalaj promotional în perioada 19 august – 22 septembrie, înscrie codul promoțional de pe cutie și poți câștiga premii cu coroniță!
Chokotoff da startul toamnei premiantilor
Prin Produse Participante se va intelege ca produse comercializate de catre Organizator pe piata din Romania pe care sunt aplicate etichete promotionale participa la Promotie si anume Chokotoff de 238 g cu ambalaj promotional
Codul promotional este trecut direct pe ambalajul produselor, in interiorul cutiei
* Premii saptamanale – Laptop Asus K55VD-SX662D cu procesor Intel® CoreTM i5-3230M 2.60GHz, Ivy Bridge, 4GB, 750GB, nVidia GeForce 610M 2GB, FreeDOS, Glossy Passion Red.
* Cos produse Chokotoff contine: Chokotoff 238 g,
5X Chokotoff Intens 221 g,
5 x Chokotoff 85 g
Participantii vor trimite Codurile online, prin completarea unui formular de inscriere disponibil la accesarea website-ului www.facebook.com/Poiana si www.premiantiichokotoff.ro.
Castiga cu Poiana Chokotoff

duminică, 11 august 2013

Usturoiul bun impotriva cancerului?

Usturoiul este cunoscut pentru efectul lui benefic asupra corpului. Conform unui studiu recent facut in China, acesta ne poate proteja inclusiv impotriva cancerului la plamani.
Cercetatorii de la o institutie de specialitate din China (Provincial Center for Disease Control and Prevention), din orasul Jiangsu, afirma ca persoanele care consuma usturoi se apara mai bine impotriva acestui tip de cancer si a altor afectiuni, scrie Fox News.

Efectul lui minune este datorat substantei numite alicina pe care el o contine. Ea este eliberata atunci cand usturoiul este pisat sau sfaramat.

Alicina ajuta la reducerea inflamatiei si scade inclusiv problemele radicalilor liberi din celulele corpului.

Fumatorii, feriti si ei de cancer

Echipa de cercetatori a analizat informatiile provenite de la 1424 de pacienti care sufereau de cancer pulmonar si 4500 de oamenii sanatosi.

Ei au strans informatiile intre anii 2003-2010. Concluzia expertilor este ca oamenii care consuma frecvent usturoi scad riscul de cancer la plamani cu 44%, in cazul in care nu fumeaza.

Pentru cei care sunt fumatori, procentul cu care acest risc scade este de 30%. Un studiu recent facut in Australia arata ca usturoiul poate sa scada riscul unor tumori ale intestinelor cu o treime.

Alte studii au relevat faptul ca usturoiul ajuta la tratarea cu succes a racelii. Ramane de vazut daca si atunci cand este gatit el aduce aceleasi beneficii corpului.

Concurs ING 2013 castiga un Samsung Galaxy S4

Faci minim doua tranzactii pe luna sau activezi un mandat de direct debit in perioada 01.08.2013 – 31.12.2013 si poti castiga lunar un smartphone Samsung Galaxy S4.
Persoanele care îndeplinesc, cumulativ, conditiile mentionate în art. 4.1 lit. a) – d)de mai sus
si care, în perioada Campaniei Promotionale, efectueaza din contul curent propriu deschis
la Organizator, prin intermediul ING Home’Bank minim 2 (doua) din urmatoarele tranzactii
a) plata utilitati
b) plata (transfer) in lei catre un cont curent al unei alte persoane fizice sau
juridice, indiferent de institutia de credit la care acesta este detinut;
c) plata (transfer) in valuta catre un cont curent al unei alte persoane fizice sau
juridice, indiferent de institutia de credit la care acesta este detinut;
d) schimb valutar
e) incarcare cartela telefonie mobila
sau activeaza un mandat Direct Debit, vor fi inscrise automat in tragerile la sorti pentru
premiul Samsung Galaxy S4 ce se vor efectua conform art. 4.8 de mai jos
Participa la concurs ING

miercuri, 7 august 2013

Concurs Cosmote premiu de 100.000 de euro

Timp de 118 de zile poti deveni putin mai bogat in fiecare zi, iar in ziua 120 tragem la sorti marele premiul de 100.000 de euro care poate fi al tau daca pe perioada desfasurarii Campaniei ai achizitionat cel putin o “Optiune Grup” (1 “Optiune Grup” = 1 SMS la 278). Cu cat ai mai multe “Optiuni Grup” achizitionate, cu atat sansele tale de castig sunt mai mari la targere la sorti pentru Marele Premiu.
In plus: daca ai “Optiunea RadarMe” activa, sansele pentru tragerile la sorti pentru Premiile Lunare din zilele de 13 si pentru Marele Premiu se dubleaza conform Regulamentului Oficial!
Premii zilnice
De marti pana duminica, Cosmote iti ofera premii zilnice de pana la 5.000 de euro. Tot ce trebuie sa faci este sa achizitionezi cel putin o “Optiune Grup” (1 SMS la 278 = 1 “Optiune Grup”) si vei fi automat inscris in tragerea la sorti pentru ziua respectiva, cu o singura sansa, indiferent de numarul de “Optiuni Grup” achizitionate in acea zi, dar cu cat numarul de “Optiuni Grup” achizitionate este mai mare, cu atat valoarea premiului zilnic pe care poti sa-l castigi se va mari. Numarul de “Optiuni Grup” achizitionate in decursul unei zile care dau valoarea maxima a premiului zilnic este 10 “Optiuni Grup” pe zi. Astfel, daca ai achizitionat intre 1 si 10 “Optiuni Grup” intr-o zi, poti castigat un premiu a carui valoare poate fi intre 500 de euro si 5.000 de euro in ziua respectiva. Mai mult decat atat: in paralel, fiecare “Optiune Grup” achizitionata iti mareste numarul de sanse la tragerea la sorti pentru Premiile Lunare din zilele de 13 si pentru Marele Premiu, deci merita sa achizitionezi mult mai mult de 10 “Optiuni Grup” pe zi pentru a iti creste semnificativ sansele la premiile lunare si final!
In plus: daca ai “Optiunea RadarMe” activa, sansele pentru tragerile la sorti pentru Premiile Lunare din zilele de 13 si pentru Marele Premiu se dubleaza conform Regulamentului Oficial!
Ziua de Luni vine cu premii mai mari
Ziua de luni nu este pentru multi o zi fantastica. Cosmote vine sa te inveseleasca si mareste premiul acordat in ziua de luni a fiecarei saptamani de pana la de 4 ori fata de premiul zilnic!!! Daca achizitionezi intre 1 si 40 “Optiuni Grup” in fiecare zi de luni pe perioada desfasurii campaniei, vei fi introdus in tragerea la sorti pentru ziua de luni, cu o singura sansa, si poti castiga premii intre 500 de euro si 20.000 de euro. Mai mult decat atat, fiecare “Optiune Grup” achizitionata iti mareste numarul de sanse la tragerea la sorti pentru Premiile Lunare din zilele de 13 si pentru Marele Premiu!
In plus: daca ai “Optiunea RadarMe” activa, sansele pentru tragerile la sorti pentru Premiile Lunare din zilele de 13 si pentru Marele Premiu se dubleaza conform Regulamentului Oficial!
“13” poate fi ziua ta norocoasa!
Pana acum ziua de 13 era considerata ca fiind o zi cu ghinion. Dar nu si la Cosmote! Fiecare zi de 13 a lunilor august, septembrie si octombrie si noiembrie poate fi ziua ta norocoasa in care poti castiga un premiu in valoare de 13.000 de euro. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti cel putin un SMS la 278 (1 SMS la 278 = 1 “Optiune Grup”) pana la data de 12 a fiecarei luni pe perioada desfasurarii campaniei “Poti deveni putin mai bogat in fiecare zi”. Cu cat ai mai multe SMS-uri trimise, cu atat sansele tale de castig sunt mai mari atat la acesta tragere, precum si la tragerea pentru Marele Premiu.
In plus: daca ai “Optiunea RadarMe active”, sansele pentru tragerile la sorti pentru Premiile Lunare din zilele de 13 si pentru Marele Premiu se dubleaza conform Regulamentului Oficial!
Activeaza ti acum o optiune

Staropramen concurs 2013

In perioada 5 august – 29 septembrie 2013 cauta codul unic sub capacul sau cheita oricarui produs promotional Staropramen, introdu-l pe www.comoaradinpraga.ro si intra in joc.

Poti castiga:
-baxuri de 6 doze de Staropramen
-excursii pentru doua persoane la Praga
-sticla de aur Staropramen – daca esti unul dn cei 5 castigatori ai unei excursii

Daca nu ai acces la internet poti introduce codul prin SMS la 1779.
Pentru mai multe detalii dar si pentru a introduce codul Staropramen intra pe www.comoaradinpraga.ro.

vineri, 2 august 2013

Concurs 2013 Timisoreana Bruna

In cadrul Concursului vor fi acordate urmatoarele premii:
- Premiile mari. In cadrul campaniei vor fi acordate prin jurizare 2 premii mari, fiecare constand intr-un
televizor Smart 3D LED Samsung, in valoare de 3299 RON (TVA inclus)
- Premii saptamanale. In cadrul promotiei se vor acorda cate un premiu, in fiecare saptamana de concurs,
constand intr-un Ipad mini, in valoare de 1999 RON (TVA inclus) si un premiu constand intr-un aparat foto
digital Olympus SP-620UZ, in valoare de 549,89 RON (TVA inclus). In total se vor acorda 6 premii constand
in mini Ipad-uri si 6 premii constand in aparate foto Olympus.
- Premii zilnice. In cadrul promotiei se vor acorda cate 3 baxuri de bere Timisoareana Bruna a 24 de doze,
pentru fiecare zi de concurs, in valoare de 49 RON (TVA inclus). In total, in cadrul promotiei se vor acorda
138 de bax-uri de Bere Timisoareana Bruna.
Pentru a se inscrie in Concurs, Participantul trebuie sa acceseze pagina concursului,
www.beretimisoreana.ro, si sa inscrie un argument prin care sa-l determine pe Adi Despot sa incerce berea
Timisoreana Bruna. Dupa inscrierea argumentului, participantul va fi invitat sa-si lase datele persoanale
(nume, e-mail si telefon). Necompletarea acestora va duce la imposibilitatea contactarii acestuia in cazul in
care argumentul acesta este ales de catre juriu ca si castigator al unui premiu Convinge l pe Adi Despot sa bea Timisoreana Bruna

Caută sub capacul de bere Skol

După schimbarea ingredientelor din licoare, Skol lansează campania promoțională "Skol îți dă premii adevărate". 100% malț și 10 mașini Dacia Logan Laureate. Asta e cheia succesului continuat din 2012 când Skol a creat o promoție cu super premii.

De data asta, tragerile la sorți au fost eliminate și totul se poate câștiga sub capac. Uită-te sub capac și poți una din cele 75000 bancnote de 5, 10 și 50 lei. Dacă te prinde norocul poți câștiga instant una din cele 10 Dacia Logan Laureate. Intră pe www.skolbeer.ro și află toate detaliile și regulamentul concursului.

Campania promoțională se desfășoară în perioada 8 iulie - 31 octombrie 2013.
În plus, în perioada 1 august - 1 septembrie pe site poți câștiga alte zeci de premii.