joi, 25 iulie 2013

Chris Brown la tribunal pentru ca a impins o femeie

Chris Brown va ajunge din nou la tribunal, el fiind dat in judecata de o femeie care sustine ca a fost bruscata de acesta intr-un club de noapte, in urma cu o luna.

Deanna Gines sustine ca se afla in sectiunea VIP a clubului Heat Ultra Lounge din Anaheim, California, impreuna cu artistul, cand acesta a impins-o, iar ea a cazut la pamant, in genunchi, relateaza Contact Music.

Dupa ce a parasit clubul, femeia, in varsta de 24 de ani, a depus o plangere la politie si s-a internat intr-un spital din apropiere, unde, in urma unei examinari, medicii au stabilit ca avea ligamentele rupte la piciorul drept, avand nevoie de o operatie.

Tanara, care initial nu dorea decat ca Brown sa-si ceara scuze, l-a dat in judecata miercuri, cerand despagubiri de cel putin 25.000 de dolari.

Brown, fostul iubit al Rihannei, sustine ca nu e vinovat, varianta sa fiind sprijinita si de patronul clubului, care declara ca povestea femeii e falsa.

Chris Brown, care in 2009 a agresat-o pe Rihanna, mai are treburi neterminate cu autoritatile, el fiind implicat intr-un accident in mai. Atunci, artistul ar fi parasit locul accidentului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu