joi, 25 iulie 2013

Loredana Moise noua sotie a lui Tariceanu

Loredana Moise biografie cine este noua sotie a lui Tariceanu
Loredana Moise, are 36 de ani, este originara din Buzau, dar locuieste in Bucuresti, a absolvit Artele Plastice si cocheteaza cu lumea modei, in calitate de designer.
Loredena Moise va fi a cincea sotie a liberalului Calin Popescu Tariceanu.
Cu 26 de ani mai tanara, Loredana Moise a fost o prezenta constanta si in viata publica a lui Tariceanu.

Chris Brown la tribunal pentru ca a impins o femeie

Chris Brown va ajunge din nou la tribunal, el fiind dat in judecata de o femeie care sustine ca a fost bruscata de acesta intr-un club de noapte, in urma cu o luna.

Deanna Gines sustine ca se afla in sectiunea VIP a clubului Heat Ultra Lounge din Anaheim, California, impreuna cu artistul, cand acesta a impins-o, iar ea a cazut la pamant, in genunchi, relateaza Contact Music.

Dupa ce a parasit clubul, femeia, in varsta de 24 de ani, a depus o plangere la politie si s-a internat intr-un spital din apropiere, unde, in urma unei examinari, medicii au stabilit ca avea ligamentele rupte la piciorul drept, avand nevoie de o operatie.

Tanara, care initial nu dorea decat ca Brown sa-si ceara scuze, l-a dat in judecata miercuri, cerand despagubiri de cel putin 25.000 de dolari.

Brown, fostul iubit al Rihannei, sustine ca nu e vinovat, varianta sa fiind sprijinita si de patronul clubului, care declara ca povestea femeii e falsa.

Chris Brown, care in 2009 a agresat-o pe Rihanna, mai are treburi neterminate cu autoritatile, el fiind implicat intr-un accident in mai. Atunci, artistul ar fi parasit locul accidentului.

Bratara impotriva tantarilor si capuselor

Bratara anti-tantari Green Luck degaja o aroma de lamaita si ulei de lavanda, tinand in acest fel tantarii departe cel care o poarta. Are un timp de folosire de 8-10 zile. Bratara este imbibata cu uleiuri care datorita caldurii corporale creeaza incontinuu un miros parfumat impotriva tantarilor si a capuselor.
In cazul in care bratara nu mai este purtata, ea poate fi tinuta in punga resigilabila si poate fi folosita mai tarziu.
Green Luck nu contine substante toxice fiind alcatuita doar din produse naturale.
Bratara anti-tantari poate fi cumparata de pe Shopmania la pretul de 8 lei.